جنگ شناختی

آموزش شیوه های دشمن در جنگ شناختی-ادارکی و راهکار های مقابله با آن

جنگ شناختی

آموزش شیوه های دشمن در جنگ شناختی-ادارکی و راهکار های مقابله با آن

جنگ شناختی (Cognitive warfare) به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه هدف با تغییر هنجارها، ارزش‌ها، باورها، نگرش‌ها و رفتارها از طریق مدیریت ادراک و برداشت است. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفته‌تر، عمیق‌تر و وسیع‌تر جنگ روانی است که مبتنی بر جامعه شبکه‌ای (با زیرساخت رسانه‌های نوین) بوده و با مدیریت ادراک و برداشت انجام می‌گیرد.

با ما در کانال جنگ شناختی همراه شوید

https://eitaa.com/Cognitive_warfare

بایگانی

ترجمه بخش هایی از پایان نامه ارشد #استوارت_گرین با موضوع جنگ شناختی

🛑🛑تذکر بسیار مهم


بیان این مطالب به معنای قبول یا رد دیدگاه ایشان نیست و صرفا جهت اشنایی شما با نظرات ایشان بیان می گردد.

 

دفاعیه ی کوتاه

نکات کلیدی این رساله تنها محدود به مورد اسراییل نیست. ارتش ایالات متحده و سیاستگذاران نیز با مشکلاتی این چنینی مواجه هستند. این وظیفه بر عهده ی جامعه ی اطلاعاتی است که سیاستگذاران ارشد را راجع به متد های جهادیان  آموزش داده و موجب پدید آمدن راهبرد های تقابل گردند.

جامعه ی اطلاعاتی باید تلاش کند که اگاهی را در بخش هایی که مصرف کننده ی اطلاعات نیستند افزایش دهد خصوصا در رابطه با پیشنهادات و نظرات غیر متعصبانه ای که در این رساله وجود دارد. این نظرات شامل نگرشی است که می گوید درگیری امروز درگیری بین تمدن هاست و یا اینکه دفاع شناختی و حمله بایستی در سطح تمدنی در نظر گرفته شوند. جامعه ی اطلاعاتی آمریکا باید مطالعاتی در سطح جهانی و محلی بر تلاش های دشمنان صورت دهد. رصدی نزدیک ، سیستماتیک، کیفی و انتقادی نسبت به منابع باز مثل نظرسنجی ها و تم های رسانه ای باید داشته باشد تا در نتیجه بتواند تاثیرات تلاش های دشمن را مشخص نماید. بخاطر دلایل ذیل، نگارنده معتقد است که تحلیل گران جدید باید نسبت به مطالعاتی گذشته و حکایات متعارفی که منجر به پدید آمدن گفتمان مقبول راجع به درگیری شده است را با دیدی انتقادی بررسی نمایند. بنابراین جامعه ی اطلاعاتی آمریکا باید فکر خود را درباره ی ارزش بررسی انتقادی و جزیی فرهنگ و دین تغییر دهد چرا که این دو به صورت بالقوه عوامل موثر و حیاتی در درگیری هستند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی