جنگ شناختی

آموزش شیوه های دشمن در جنگ شناختی-ادارکی و راهکار های مقابله با آن

جنگ شناختی

آموزش شیوه های دشمن در جنگ شناختی-ادارکی و راهکار های مقابله با آن

جنگ شناختی (Cognitive warfare) به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه هدف با تغییر هنجارها، ارزش‌ها، باورها، نگرش‌ها و رفتارها از طریق مدیریت ادراک و برداشت است. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفته‌تر، عمیق‌تر و وسیع‌تر جنگ روانی است که مبتنی بر جامعه شبکه‌ای (با زیرساخت رسانه‌های نوین) بوده و با مدیریت ادراک و برداشت انجام می‌گیرد.

با ما در کانال جنگ شناختی همراه شوید

https://eitaa.com/Cognitive_warfare

بایگانی

ترجمه بخش هایی از پایان نامه ارشد #استوارت_گرین با موضوع جنگ شناختی

🛑🛑تذکر بسیار مهم


بیان این مطالب به معنای قبول یا رد دیدگاه ایشان نیست و صرفا جهت اشنایی شما با نظرات ایشان بیان می گردد.

ریچارد لندز استاد دانشگاه بوستون با ساختن چندین فیلم به موفقیت این رساله کمک کرده است از جمله پالیوود ، الدرعه؛ تولدی کی قهرمانو قهرمان نفرت.این فیلم های نشان می دهد که تاکتیک های فریب د رانتفاضه ی اول که توسط شیلفر توصیف شده است در سطح صنعتی در طول انتفاضه قرار گرفتند.

صحنه ی جنگ، زخمی های خودساخته، تشییع جنازه های جعلی و ... همگی بخش جدایی ناپذیری از جنگ شناختی هستند. این ها هممگی برای تغییر تصور بین المللی راجع به مشروعیت معنوی طراحی شده اند.او بر این باور است که تیر اندازی به محمد درعه یک جعل قدرتمند است اتفاقی که حتی انفاضه ی دوم  و درگیری اعراب و اسراییل را تحت تاثیر قرار داد به ویژه از دریچه ی نگاه غربی.

روش شناسی

این تحقیق عمیقا به بحث فرهنگ عربی و اسلامی مرتبط با جنگ شناختی می پردازد. عناصر دینی و فرهنگی جنگ شناختی لزوما تنها عناصر غالب در هر جنگ شناختی نیستند اما می توانند از اجزای حیاتی این جنگ محسوب شوند. خواننده ی این اثر اذعان خواهد داشت که بی شک که بیشتر حجم این اثر مرتبط با دین و فرهنگ است. دو دلیل برای شدت این تاکید وجود دارد. اول اینکه این دو عنصر دهه هاست که مورد غفلت واقع شده است ولی اکنون توجه مناسبی بدان شده است. ثانیا در درگیری خاص دین و فرهنگ نقش مهمی در توسعه ی ایدئولوژی خشونت و حمله ی شناختی ایفا می کند.

از آنجا که این عوامل علی رغم اهمیت خود نادیده انگاشته شده اند، ضرورتا باید مدل های جهت توضیح ایدئولوژی های خشونت توسعه پیدا کرده و اجرا شوند. این مدل های نیازی به دین و فرهنگ جهت عمل کردن خود ندارد بلکه بیشتر به این عوامل اجازه ی شرکت کردن میدهند. توضیحات کل نگر در مورد درگیری های متعدد ممکن است معتبر باشند اما ممکن است ناکافی باشند. این رساله به طور مثال قصد آن ندارد که فقر را عامل انگیزشی برای هر درگیری بداند اما از فضای دانشگاهی می خواهد که تحقیق بیشتری کنند. از آن جا که فرهنگ و دین دو ماهیت حساس دانشگاهی و علمی هستند اولین فصل به ویژه به توضیح این مطلب اختصاص یافته است که چرا این دو باید ملاحظه شوند و تا کنون فضای روشنفکری غرب چه چیزهایی را از دست داده است. در اساس فصل دو یک دفاعیه ی تمام عیار است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی