جنگ شناختی

آموزش شیوه های دشمن در جنگ شناختی-ادارکی و راهکار های مقابله با آن

جنگ شناختی

آموزش شیوه های دشمن در جنگ شناختی-ادارکی و راهکار های مقابله با آن

جنگ شناختی (Cognitive warfare) به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه هدف با تغییر هنجارها، ارزش‌ها، باورها، نگرش‌ها و رفتارها از طریق مدیریت ادراک و برداشت است. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفته‌تر، عمیق‌تر و وسیع‌تر جنگ روانی است که مبتنی بر جامعه شبکه‌ای (با زیرساخت رسانه‌های نوین) بوده و با مدیریت ادراک و برداشت انجام می‌گیرد.

با ما در کانال جنگ شناختی همراه شوید

https://eitaa.com/Cognitive_warfare

بایگانی

 

ترجمه بخش هایی از پایان نامه ارشد #استوارت_گرین با موضوع جنگ شناختی

🛑🛑تذکر بسیار مهم


بیان این مطالب به معنای قبول یا رد دیدگاه ایشان نیست و صرفا جهت اشنایی شما با نظرات ایشان بیان می گردد.

کتاب" جنگ دیگر : اسراییلی ها فلسطینی ها و تلاش برای کسب برتری رسانه ای" توسط ستفنی گوتمن در مورد کشته شدن محمد درعه و نقشی که در انتقاضه داشته را بررسی می نماید. تمرکز این رساله بر اقدامات جهادی ها است نه اقداماتی که غرب باید انجام دهد و نمی دهد.

این اثر همچنین از منابع متعدد اسلامی نیز بهره برده است که شامل ترجمه های متعدد قرآن، حدیث و آثار متعدد فقهای معروف مسلمان. برخی از این آثار مانند ابن تیمیه، ابن رشد، و غزالی است. اثری که بر آن تاکید دارم اثر احمد ابن نقیب مصری است اثری 1200 صفحه ای که رفتار مسلمین را در موقعیت های مختلف تشریح می کند نام این کتاب راهنمای مسافر است. منابع پیش گفته  توجیه دینی برای فریب را به عنوان  پایه ی اصلی جهاد عنوان کرده اند.

 

در کتاب " جنگ روانی در انتقاضه" ران شیلفر برای فهم تاکتیک های فلسطینیان بسیار مفید است. این کتاب در واقع سنگ بنای این رساله است چرا که بسیاری از روش هایی که فلسطینی ها از آن طریق به تولید حمایت محلی و بین المللی دست میزند را بیان می کند که بیشتر آن تحت عنوان تبلیغات یا پروپگاندا قرار می گیرد. در زمینه ی جنگ شناختی اثر شیلفر می توان عملیاتی در نظر گرفته شود. 

کتاب " منابع درگیری انقلابی اسلامی" اثر استفن لمبرت اگرچه در متن رساله مورد اشاره نبوده است اما نگارنده را در فهم راهبردی جزییات شیلفر یاری فراوان کرده است. علاوه بر بررسی عوامل مشارکتی اسلامی لمبرت نیمه ی دیگر جنگ شناختی را در فصل "دودمان فکری ما" بحث می کند. او این پارادایم مورد علاقه ی غرب که همه ی انسان ها شبیه به هم فکر می کنند را مورد نقد قرار می دهد .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی