جنگ شناختی

آموزش شیوه های دشمن در جنگ شناختی-ادارکی و راهکار های مقابله با آن

جنگ شناختی

آموزش شیوه های دشمن در جنگ شناختی-ادارکی و راهکار های مقابله با آن

جنگ شناختی (Cognitive warfare) به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه هدف با تغییر هنجارها، ارزش‌ها، باورها، نگرش‌ها و رفتارها از طریق مدیریت ادراک و برداشت است. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفته‌تر، عمیق‌تر و وسیع‌تر جنگ روانی است که مبتنی بر جامعه شبکه‌ای (با زیرساخت رسانه‌های نوین) بوده و با مدیریت ادراک و برداشت انجام می‌گیرد.

با ما در کانال جنگ شناختی همراه شوید

https://eitaa.com/Cognitive_warfare

بایگانی

ترجمه بخش هایی از پایان نامه ارشد #استوارت_گرین با موضوع جنگ شناختی

🛑🛑تذکر بسیار مهم


بیان این مطالب به معنای قبول یا رد دیدگاه ایشان نیست و صرفا جهت اشنایی شما با نظرات ایشان بیان می گردد.

 

در ابتدا این مقاله در پی این پرسش بر آمد که " در چه حدی اسراییل جنگ خود را در افکار عمومی باخته و چرا؟"

بنا بر این بود که این مقاله با استفاده از درگیری اعراب و اسراییل به عنوان مطالعه ی موردی به توضیح پدیده ای بپردازد که به غرب آسیب می زند. اما در نهایت این رساله به این سمت و سویی فراتر از رسانه و جنگ روانی که در دکترین نظامی امریکا فهم میشود کشیده شد. روشن شد که مساله ای که غرب و اسراییل با ان روبروی است محدود به خطرات خاص و یک زمان خاص نمی شود. نظامیان اعراب و مسلمان از نظر راهبردی در این جنگ درگیر هستند و موفقیت های ایشان در چیزی بیشتر از عمل کردن به دکترین جنگ روانی آمریکا و شوروی است. در ظاهر بیشتر آشنایی اجتماعی با پیچیدگی های فریب و استمرار جنگ است که عواملی فرهنگی می باشند که برا ذهن غربی نامانوس و مبهم هستند. مهمتر انکه آشنایی اعراب و مسلمانان با این عوامل فرهنگی در تقابل با عوامل محیطی و فرهنگی غرب مانند تصور صداقت، فرهنگ درونی گناهکار بودن و محدویت جنگ قرار دارد. اگر چه در این مقاله تمرکز بر درگیری اعراب و اسراییل است اما نگارنده اعتقاد دارد که چارچوبی را برای توضیح درگیری بزرگتری فراهم آورده که هنوز در گونه شناسی جنگ نا شناخته مانده است. چارچوبی که محتوی و ماده ی اصلی آن ایدئولوژی است و دین و فرهنگ نقش نقش های بسیار مهمی ایفا می کنند.
 

ادامه دارد ...

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی